• Ősszel jön a Blacksad képregények alapján készült kalandjáték
  • John Blacksadet irányíthatjuk
  • A játékban erős lesz a noir hangulat
  • A programban a döntéseink fontosak lesznek

A Blacksad egy 2000-ben útjára indult francia, noiros képregény, amit Juanjo Guarnido rajzolt és Juan Diaz Canales írt. 2014-ig a sorozat öt részt élt meg. A középpontjában egy magánnyomozó áll, John Blacksad, aki az ’50-es évek Amerikájában, egész pontosan New Yorkban praktizál. A képregény-sorozat érdekessége, hogy szereplői nem emberek, hanem antropomorfizált állatok, így a címszereplő például egy fekete macska.

A Blacksad: Under the Skin ezt a szériát veszi alapul, a fejlesztést pedig a Pendulo Studios és az YS Interactive végzi, a Microids támogatásával. A sztori központú kalandjátékban természetesen magát John Blacksadet irányíthatjuk, aki egy elhunyt bokszklub tulajdonos, Joe Dunn és annak eltűnt bokszcsillaga, Bobby Yale ügyében nyomoz, Joe lánya, Sonia Dunn megbízásából. A játék folyamán meghozott döntéseink befolyással lesznek arra, hogy az NPC-k hogyan viszonyulnak hozzánk, ami természetesen hatással lesz a nyomozásunk sikerére is.

blacksadcollectormockupen.jpg

A Blacksad: Under the Skin szeptember 26-án jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re. A normál kiadás mellett egy gyűjtői változat is boltba kerül, ami a csinos doboz mellett egy art bookot és egy John Blacksad szobrot fog tartalmazni, természetesen a program mellett.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!