Hosszú és rejtélyes napok állnak mögöttünk, a Blizzard naponta frissítette a teaser oldalt - melyről korábban már beszámoltunk -, minden nap egy kicsivel többet fedve fel, mi van a jég mögött, és minden nap egy kicsivel jobban összezavarva az embereket. Itt a folyamatábra az utóbbi öt napról:

Blizzard teaser oldal - spekuláljunk!
 
Az utolsó képen 5 szimbólum látható ezek a következőket jelentik, vagy jelenthetik:
  1. Arthas kardjáról egy rúna
  2. Ez egy Protos szimbólum a Starcraftból
  3. Ez egy naprendszert ábrázol, de lehet egy rúna is a Warcraft 3-ból
  4. Rúna a Diablo 2-ből (méghozzá a "Hel" névre hallgató rúna - Darths)
  5. Ez pedig egy viking iránytűre hasonlít a legjobban.
Ezekkel a szimbólumokkal sikerül megemlíteni a Blizzard legsikeresebb játékait. Sorrendben: World of Warcraft, Starcraft, Warcraft, Diablo, Lost Vikings.

 Blizzard teaser oldal - spekuláljunk!
 
Ha ezeket a jeleket összekötjük, akkor egy pentagrammot kapunk, amit sokan a sátán jelenének tartanak, pedig pont az ellenkezője, a sátánt tartja távol.

Ha kicsit ügyesek vagyunk, észrevehetjük, hogy a Diablo 2 borítója pont passzol az 5. képre.

Blizzard teaser oldal - spekuláljunk!


Más képek is felbukkantak a napok során, amik egy kicsit elvoltak rejtve, de a szemfüles fórumozók ezeket is megtalálták, és ez a kép állt össze.

Blizzard teaser oldal - spekuláljunk!

(Nem tudom mit ábrázol ez a koncepció, de le merem fogadni, hogy nem tartozik bele a Diablo univerzumba.) Deltaleader kolléga hívta fel a figyelmemet arra hogy a képen látható pingvin féle a Warcarft 3: The Frozen Throne-ban fordult meg mint pingvin király. Arthas még egy ereklyét is kap tőle. A kép amúgy darabokból állt össze, pontosan hat darabból. A darabok a következő neveket kapták. 4, 8, 15, 16, 23, 42. Úgy bizony, ezek a visszatérő számok a LOST tévésorozatból, de szerintem semmi köze a Diablóhoz, csak a Blizzard viccelődik velünk.(Lost Vikings 3? - gyarfi)

Hamarosan itt a nagy nap, hiszen már csak kettőt kell aludni, és a Blizzard Worldwide Invitationalon minden kiderül.



Friss:
Megjelent az utolsó kép is a nagy nagy bejelentés előtt, íme:

Blizzard teaser oldal - spekuláljunk!

Azt hiszem most már nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a Diablo 3 lesz bejelentve mert látszik az ördög szarva, plusz egy új rúna is megjelent ami egy kacsintós mosolygós arcra hasonlít.

Arra gondoltam, hogy ezek a képek lehet, hogy a Diablo 3 trailerének első képkockái lesznek, na majd egy nap múlva meglátjuk.