Augusztus 21-én és 22-én immáron negyedjére kerül megrendezésre a Blizzard közönségkedvenc rendezvénye, a BlizzCon, amire legutóbbi híreszteléseink szerint cukor módjára vitték a jegyeket az emberek. Aggódni azonban mégsem kell, hiszen a Steelseriesnek köszönhetően egy nyereményjáték keretében nyerhettek belépőket az idei rendezvényre (amihez csak egy gyors regisztráció kell). Persze azt senki se felejtse el, hogy utazással, szállással és minden egyébbel együtt igencsak mélyen kell a zsebbe nyúlni erre a kis kaliforniai kirándulásra, ami akár 250-300 ezer forint körül is mozoghat.

A rendezvénynek a sokaknak már ismerős kaliforniai Anaheim Convention Center ad majd otthont, ahol immáron négy teremben hallgathatnak a látogatók előadásokat, prezentációkat és interjúkat, amik remélhetőleg főként a Diablo 3-ról és a Starcraft 2-ről fognak szólni pár fincsi bejelentéssel karöltve.

A Blizzard fejese, Mike Morheim a következőket nyilatkozta: "Teljesen meglepődtünk, hogy ekkora érdeklődés és figyelem övezi rendezvényünket, ami idén is Anaheimben kerül megrendezésre, lehetőséget biztosítva arra, hogy ismét összegyűljenek a világ Blizzard-fanatikusai."

A kétnapos rendezvény rengeteg finomsággal kecsegtet, amik többek közt a következők:

  • Játéklehetőség a Blizzard közelgő játékaival (ne felejtsük, hogy már tavaly is nyomulhatott pár szerencsés a Diablo 3-mal!).
  • Vitafórum a Blizzard Entertainment fejlesztőivel.
  • Játékosoknak szánt alkalmi versenyek.
  • Közösségi versenyek óriási díjakkal (Warcraft 3: TfT, World of Warcraft)
  • A többi még meglepetés...

Az otthonülőknek sem kell majd szomorkodniuk, hiszen Joong Kim, a Blizzard e-Sport menedzsere megerősítette, hogy ingyenes közvetítés (stream) lesz az eseményről.

Kedvenc fejlesztőgárdánk emellett fel szeretné hívni a figyelmet, hogy több állásra is lehet náluk pályázni, úgyhogy ne fogjátok vissza magatokat...