• A BlizzCon 2019 dátuma: november 1-2
  • A jegyárusítás hamarosan elkezdődik

Tavaly a BlizzCon Diablo Immortal bejelentését kisebb népharag fogadta, idén viszont a Warcraft sorozat negyedszázados születésnapját lehet megünnepelni a show-n, ennek megfelelően biztos lesznek majd a legendás játékvilághoz kapcsolódó bejelentések. Ha valaki élőben akarja megtapasztalni a rendezvény forgatagát, jegyet kell vennie, amire jövő héttől mindenkinek megvan a lehetősége.

A legolcsóbb jegy 230 dollárba kerül, ez általános belépést biztosít, valamint lehetőséget a Pregame Festivities megtekintésére. A BlizzCon Portal Pass-ért a cég már 550 zöldhasút kér, de ezzel nem kell végig várni a kilométeres sort, lehet vele a rendezvény közelében parkolni. A Blizzard ezen kívül a jegyet megvásárlóknak más előnyöket is ad, plusz egy, a show középpontjában lévő elzárt rendezvényen belüli rendezvényre (Night at the Faire) való belépési lehetőséget biztosít.

Az igazi rajongók persze a BlizzCon Benefit Dinner Pass-ért fognak versengeni, melynek megvásárlásával nemcsak a fejlesztőkkel és más szakemberekkel beszélgethetnek, de részt vehetnek egy exkluzív vacsorán is. A jegyárak természetesen jótékonysági célra mennek, a kedvezményezett a CHOC Children’s Foundation, amely 1964 óta a gyermekek egészségmegőrzését tűzte zászlajára. Nem meglepő módon ezért a jegyért 750 dollárt kell kifizetni.

Azt egyelőre nem tudni, hogy virtuális jegy lesz-e, de mondjátok el nekünk, szerintetek a jegyárak összhangban vannak a Blizzard által kínált lehetőségekkel?

blizcon-2019-650x365.jpg