• A francia Amazon kínálatában megjelent a PS4-exkluzív Bloodborne PC-re
  • Az átirat elvileg a Bloodborne - Nightmare Edition címet kapta
  • Hivatalos bejelentés még nincs, de többször is helyes információt szállított az áruház
Webshop ajánló
Bloodborne
  • PS4

A francia Amazon adatbázisa egy érdekes tétellel frissült, feltűnt ugyanis a Bloodborne PC-s változata. Az átirat a Bloodborne - Nightmare Edition címet kapta, megjelenési dátum, vagy egyéb információ azonban nem került elő.

A kiírás természetesen lehet tévedés, de az Amazon France eddig többször is hiteles információkat hozott. Annak idején elsőként innen tudtuk meg, hogy jön a Call of Duty: Black Ops 2, a Killzone Trilogy, az Assassin's Creed Anthology és a PS4 - The Last of Us: Remastered bundle, így könnyen lehet, hogy most is igazuk van, ám még ha így is van, hivatalos csatornából még egy jó darabig egészen biztosan nem fogunk hallani semmit az átiratról, a játék ugyanis csak ma jelent meg Európában.

bloodborne-pc.png

Mindeközben egyébként egy petíció aláírásával jelezhetjük, hogy szeretnének PC-n is látni a játékot. Kilenc hónappal az indulása után most került csak rivaldavénybe az az aláírásgyűjtés, ami az átiratot követeli -- jelenleg 15 ezer szignót számlál, ennyien értenek egyet a gyűjtés indítójának azon kijelentésével, hogy a FromSoftware elárulta a PC-s játékosokat egy konzolexkluzív címmel.