Már kevesebb mint egy hónap választ el minket a Borderlands 2 legújabb, s egyben utolsó letölthető tartalmától, a Tiny Tina's Assault on Dragon Keeptől. A csomag az eddigi legnagyobb, leggazdagabb bővítménynek ígérkezik, melyben egy teljesen új kalandnak nézünk elébe új helyszíneken, de a régi ismerősökkel.

A történet szerint az eredeti Borderlands három karaktere a különös természetű Tiny Tinával játszik egy bizonyos Bunkers & Badasses nevű táblajátékot, ami gyakorlatilag a Dungeons and Dragons itteni megfelelője, vagyis van egy „bunker master” (esetünkben ez természetesen Tina), aki a karaktereket végigvezeti a történeten, útközben változtatva az egyes részleteket, például a helyszínt vagy éppen az ellenfelek viselkedését, ezzel fenntartva az érdeklődést. A fantasy körítést leszámítva persze a játékmenet maradt a megszokott, tehát addig lőjük a ránk ugró szörnyűségeket, ameddig azok mozgnak, az ezen a téren mutatott hatékonyságunkat pedig a felszedett fegyverek határozzák meg.

A Tiny Tina's Assault on Dragon Keep június 25-én jelenik meg, s noha ez nem távoli dátum, a rajongóknak minden bizonnyal nehéz lesz kivárni -- szerencsére alant látható egy 20 percnyi játékmenet-videó, melyet a vezető író kommentál. A DLC mellesleg 10 dollárért lesz kapható, de aki annak idején megvette a Season Passt, annak már egy árva petákot sem kell fizetni érte.  

Borderlands 2 -- Megjelenés: 2012. szeptember 21. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2400 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 3.0, DX 9.0c / 256 MB, HDD: 13 GB