Már kapható a Borderlands 2 legújabb karaktere, Krieg, a psycho, aki állatias brutalitást hoz a javarészt fegyveres harcra koncentráló játékmenetbe. Vele közvetlen közelről, súlyos csapásokkal tudunk a leginkább érvényesülni, mindeközben mit sem törődve azzal, mennyi sebzést szenvedünk el. Magyarul egy igazi vadállattal van dolgunk, aki imádja a fájdalmat, mind átélni, mind pedig kiosztani -- ez azonban nem mindig volt így.

A Gearbox a bővítmény megjelenésének örömére kiadott egy rövid filmecskét Krieg főszereplésével, melyből megtudhatjuk: hősünk régen normális ember volt, mára azonban régi énje csak egy hang maradt a pszichopata fejében, aki kevés sikerrel próbálja a helyes irányba terelni másik, vérszomja felét.

A Krieg DLC 10 dollárba kerül, s minden érintett platformra, vagyis PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is elérhető. A csomag nem része a Season Passnek.

Borderlands 2 -- Megjelenés: 2012. szeptember 21. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2400 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 3.0, DX 9.0c / 256 MB, HDD: 13 GB