• A Microsoft áruházi oldalán “Cross-platform co-op” megjelölést kapott a Borderlands 3
  • Erre egyébként maga Randy Pitchford is utalt pár nappal ezelőtt

A Borderlands 3 körül is áll a bál a fél éves Epic Store exkluzivitás miatt, olyannyira, hogy az előző részeket “bombázzák” a rajongók negatív kritikákkal. Kár, hogy a többség számára ez valószínűleg semmit sem jelent, hiszen a Steam előbb-utóbb kiveszi a számításból az ilyetén negatív kritikákat. Persze a kiadó számára ez még felérhet egyfajta üzenettel még akkor is, ha nincs hatással a játékok értékelésére a Valve áruházában.

De a názáreti Blian Brian nyomdokain járva nézhetjük az élet napos oldalát is, mely ezúttal a keresztplatform játéklehetőség. Napokkal ezelőtt a játékot fejlesztő Gearbox vezére, Randy Pitchford nem csak az Epic Store exkluzivitásra célozgatott, hanem a cross-platformra is, melyben az Epic segítő kezet nyújt. Ennek valószínűségét támasztja alá a játék Microsoftos áruházi oldala is, melyen megkapta a megjelölést.

Mindenesetre egyelőre kéretik pletykaként kezelni a dolgot, hiszen a hivatalos bejelentésig akár elírásnak is tekinthetjük a megjelölést. Remélhetőleg hamarosan többet is megtudunk róla, és remélhetőleg nem csak Xbox és PC között lesz erre lehetőség, hiszen az Epic a Fortnite és a Detroit: Become Human segítségével már megmutatta: szót ért a Sonyval is.

borderlands-3-paros.jpg