• Eltűnt a szivárogtató Youtube csatornája
  • Állítólag több, mint 100 szerzői jogsértéssel támadta a 2K

A Borderlands 3 körüli szivárgások miatt a 2K és anyavállalata, a Take-Two szemmel láthatóan elég alaposan berágott. Nem csak nyomoztattak SupMatto és csatornája után, hanem komoly vádakkal is illették, melyekről korábban már beszámoltunk, így itt most nem részleteznénk. Igazságot amúgy is aligha tudnánk tenni az alapján, amit a két fél olykor ellentmondásosan állít.

Mindenesetre érdekes adaléka a történetnek, hogy szépen lassan minden online jelenléte megszűnik az úriembernek, a Discord és a Twitch után, saját maga szüntette meg Twitter fiókját is és most se szó, se beszéd, eltűnt a Youtube-csatornája is. Egyes források szerint szerzői jogsértések garmadájával lehetetlenítette el a kiadó, megint mások szerint saját maga törölte azt.

Akárhogyan is legyen, elég disztópikus jövőképet fest, hogy ha egy kiadó azokra is minden erejét latba vetve lecsap, akik a kiszivárgó információt összeszedik és közkinccsé teszik. Kíváncsiak lennénk, hogy azok, akik ténylegesen csepegtették az infót, milyen retorziókra számíthatnak.