• Rengeteg új Switch-átiratot jelentettek be
  • Többek között a Borderlands és BioShock portok is jönnek

Eddig is nagy mennyiségben szállingóztak az átiratok Switch-re, az elmúlt egy napban azonban szép nagy adag bejelentést kaptuk - nézzük a legújabb átiratokat!

A 2K Games egy igen korrekt szeretetcsomaggal készül május 29-re, amikor is hét játékuk is átköltözik a Nintendo konzoljára, méghozzá három kollekció formájában. Az első a Borderlands Legendary Collection, benne az első két résszel, illetve a The Pre-Sequellel, a második a BioShock: The Collection, mely a teljes trilógiát tartalmazza, a harmadik pedig az XCOM 2 Collection, benne az alapjátékkal és az összes DLC-vel.

Az EA egy klasszikus árkád autóversenyt hoz el a konzolra a Burnout Paradise képében, melyet kifejezetten a Switch képességeihez igazítva adnak ki újból, ahol persze lehet, ott felturbózva - mindezt 60fps mellett. Az alapjáték mellett mind a nyolc kiegészítő benne lesz a csomagban, a pontos megjelenési dátum azonban nem ismert.

Végül, de nem utolsó sorban a Catherine: Full Body is átiratot kap. Az Atlus nem mindennapi, rémálomszerű logikai játékának kibővített és újragondolt változata július 7-én jelenik meg Switch-re.

A következő hónapokban sem fognak tehát unatkozni a Switch-tulajok - feltéve persze, hogy korábban kimaradtak számukra ezek a remekművek, ez esetben ugyanis határozottan érdemes lesz pótolni őket.

Támogasd te is a PC Gurut!