• Switch-verziót kaphat a Resident Evil 3
  • A kódban több sor is utal erre

Már megszoktuk, hogy ha egy játékból demó érkezik, akkor arra rögtön rárepülnek az adatbányászok, hátha találnak néhány érdekes infót a teljes verzióra vonatkozóan. Ez történt nemrég a Resident Evil 3 esetében is, melyről meglehetősen sok ilyen módon kiszivárgott infó kering a neten, mi azonban most egy spoilermentes részletről szeretnénk beszámolni: konkrétan arról, hogy a Switch-verzióra utaló jeleket is találtak.

resi-3-demo-02-e1584716959106.jpg

A játék két ponton is utal a platformra, amin éppen fut: az egyik az autosave-figyelmeztetés, miszerint ne kapcsoljuk ki a konzolt, a másik pedig a demó végi üzenet, ami az online áruházba terel bennünket opcionálisan. Nos, az egyik bányász, FluffyQuack rátalált arra, hogy a PC, a PS4 és az Xbox One mellett bizony a Switch és az eShop is szerepel a kódban.

Mindez persze nem erősíti meg száz százalékosan a Switch-verzió létezését, hiszen lehet, hogy a Capcom szimplán csak előrelátó volt és biztosra ment. De amilyen tempóban kapja az átiratokat a Nintendo konzolja, nem kizárt, hogy az RE Engine által hajtott legutóbbi három rész (Resident Evil 7, Resident Evil 2, Resident Evil 3) is előbb-utóbb megérkezik Switch-re, hiszen a korábbi részek már szinte mind elérhetőek a platformra.

Támogasd te is a PC Gurut!