Borderlands készülHa nem hallottatok még erről az alkotásról, akkor nincs semmi probléma: ugyanis mi is csak most tudtuk meg a létezését. Bizony a Borderlands már nagyban készülget, s egyenesen a Gearbox Software kezie közül fog érkezni valamikor - vélhetően még nagyon sokára.

Sajnos ezúttal sem halmoztak el minket valami hihetetlenül nagy infórengeteggel, ehelyett azonban kapaszkodjunk pár támpontba: a stuff egy posztapokaliptikus akciójáték lesz, mely az FPS és az RPG elemek ötvözési elvét követi majd. Magában a játékban nyilvánvalóan valami ramaty állapotban lévő társadalmat, világot kell majd felfedeznünk/bejárnunk. A játékmenetről egyelőre csak annyi derült ki, hogy 4 fős kooperatív módot fog kapni, és a járműves részek hangsúlyosak lesznek. A végkifejlet tehát a következő: nagy valószínűséggel egy Fallout 3-ra hajazó játék készül, mely bizonyára azért némi pontokban eltér majd az említett óriástól (bár nekem a Rage is beugrott, az id nemrég beharangozott hasonló cucca - ]{r.). A megjelenésről még ugyebár kár volna bármit is mondani, mivel van egy olyan tippem, hogy maguk a fejlesztők sem biztosak ebben még...

Az első információk a Game Informer magazin szeptemberi számában jelennek meg majd, ennek címlapját láthatjátok oldalt, melyen egyébként a "Mad Max találkozik a Diablóval" mottó díszeleg.