Egy MIT-s dolgozó/tanuló szerint a Fallout 4 Bostonban fog játszódni. Mielőtt azonban levernétek a monitort, azt ordítva, hogy "én, mint BME-s mosogató, Bukarestet mondok", érdemes elmerülni kicsit a pletyka részleteiben.

Az illető a Redditen osztotta meg a dolgot a posztapokaliptikus franchsie rajongóival. Noha a nevét nem árulta el, erre jó oka volt, állítása szerint ugyanis fél, hogy elveszíti a munkáját, és hogy a kiadó beperli. Említ egy bizonyos szerződést is, tele mindenféle fenyegetésekkel, szóval ha első kézből értesült a Bethesda terveiről, akkor tény, hogy kockára tette a karrierjét.

Hozzátette, hogy a fejlesztők csapata egyelőre csak felméri Bostont, azaz anyagot gyűjt a játék képi világának megalkotásához. Különösen érdeklődnek az MIT épületei iránt, ami tulajdonképpen remek választás lenne egy tipikus titkos laborhoz.

Hogy elhisszük-e a pletykát, persze rajtunk áll, azt viszont érdemes kiemelni, hogy a Fallout-sorozattal a Bethesda váratlanul robbantott bankot, így hülye lenne a cég nem fialtatni a sok milliót érő címet.