• Bemutatkozott a Bound
  • Ez a Sony Santa Monica (God of War) és a Plastic Studios közös projektje
  • Egyszerre akarják kielégíteni az alkalmi és a keményvonalas játékosok igényeit
  • Egy háromdimenziós platformert készítettek, érett történettel, egy balerina főszereplésével
  • A felszín alatt pedig egy olyan hardcore feladvány vár, amihez a közösségnek össze kell fognia
  • Megjelenés: ismeretlen
  • Platform: PS4

A Sony Santa Monica és a Plastic Studios egy közös játékot mutatott ma be, egy olyan címet, ami eltér mindentől, amit eddig készítettek. A program a Bound nevet kapta, a különlegessége pedig az, hogy egyszerre próbál kedveskedni a könnyed kikapcsolódás kedvelőinek és a hardcore játékosoknak. Na, de hogyan?

Nos, a Bound felszínesen vizsgálva egy háromdimenziós platformjáték, és ha ennél mélyebbre nem merészkedünk, akkor egy, a történet által vezérelt kalandot kapunk egy kecses táncos, pontosabban egy balerina szerepében, akivel a szürrealitás határát súrló, a modern művészeti vonulatok által inspirált, 1080p felbontásban és 60 fps mellett elénk táruló, álomszerű világokat látogathatunk meg -- az, hogy mit keresünk mi itt, azt még nem tudjunk, de egy felnőtt, érett sztorit ígérnek a fejlesztők. Ha ennél azonban jobban is beleássuk magunkat a programba, akkor megkapjuk a keményvonalas gamereknek szánt élményt is, de erről sem tudunk még sokat, azon kívül, hogy egy nagy, átfogó feladvány kibogozása a cél, amit csak akkor oldhatunk meg, ha közösség módjára összefogunk.

Mi tagadás, egyelőre nehéz hova tenni a programot, és sokakban biztosan megfogalmazódtak kétségek ezzel a hibrid, érzelmes, de a hardcore rétegnek is kedveskedő koncepcióval kapcsolatban. Ezektől eltekintve azonban kétségtelenül érdekes játékkal állunk szemben, ami várhatóan valamikor jövőre (pontos dátum még nincs) jelenik meg, kizárólag PS4-re.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!