A Tick Tock Games olyan játékokat fejlesztett önálló élete alatt, mint a Worms 2: Armageddon, a Z: Steel Soldiers vagy a Rogue Trooper Redux. Az önálló életnek azonban vége van: a Rebellion felvásárolta a stúdiót egy meg nem nevezett összegért, így a pici angol csapat a Rebellion család tagja lett, a neve pedig Rebellion North-ra változott. A Rebellion gazdag évet, sok bejelentést tervez idénre, így a Tick Tock, jaj, bocsánat, Rebellion North már el kezdett dolgozni a fejlesztés alatt lévő játékokon.

"Nagyszerű dolog úgy kezdeni az évet, hogy bővül a csapat. A cég növekedése folyamatos, a folyamatnak pedig része az, hogy ezt a megfelelő emberekkel tegyük meg. Már egy ideje dolgozunk a Tick Tock Games-szel, így biztosak vagyunk abban, hogy Rebellion North-ként hozzájárulnak majd a cég prosperálásához." -- közölte Jason Kingsley, a Rebellion vezetője és társalapítója.

ticktock-games.jpg

 

A Rebellion mögött sűrű év áll: új IP-ként a Strange Brigade egy kellemes, de nem kiemelkedő kooperatív lövölde lett, a vállalat felvásárolt egy közel 100 milliót érő filmstúdiót, emellett pedig a Rebellioné lett Nagy-Britannia egyik legnagyobb képregénykiadójának számos terméke... Ebből bármi kisülhet, meglátjuk, mivel rukkolnak elő.