• Hivatalosan is bemutatkozott a Battlefield 2042
  • Ami az előzetes pletykáknak megfelelően a közeljövőbe kalauzol el minket
  • Ahol az ellenséges egységek mellett a környezettel is meggyűlhet a bajunk
  • A játék október 22-én jelenik meg

Az új Battlefield létezése eddig se volt titok, hiszen az EA már többször is elismerte, hogy készül a játék, a konkrét leleplezéssel azonban adósunk maradt a kiadó, legalábbis egészen eddig. Most ugyanis az előzetes ígéreteknek megfelelően befutott a végül Battlefield 2042 címmel debütáló program első trailere, ezzel együtt pedig egy csomó más információ is napvilágot látott a játékról.

battlefield-6-01.jpg

A játék az előzetes szivárgásoknak megfelelően a modern időkbe, egész pontosan a közeljövőbe repít majd el minket, ahol az USA és Oroszország feszül egymásnak egy minden eddiginél brutálisabb és véresebb konfliktusban. Az már az előzetesben is látszik, hogy grandiózus pályákból és járműveket a gyalogos harccal vegyítő összecsapásból ezúttal sem lesz hiány, avagy a klasszikus Battlefield élmény garantált. Plusz ezúttal már a természettel is számolnunk kell, ugyanis különféle viharok és más veszélyforrások is boldogítanak majd minket az összecsapásokban

A Battlefield 2042 játékmenete az EA Playen mutatkozik majd be, a megjelenés pedig október 22-én esedékes PC-n, valamint régi- és újgenerációs platformokon, de PS4-es és Xbox One-os verzió nem fogja támogatni a 128 fős összecsapásokat.