Ezúttal összesen tizennégy teszt (tizenegy PC-s, három konzolos) várja a játékra éhes olvasókat, emellett pedig lerántjuk a leplet a Dantes’s Infernóról (egészen Firenzéig vándoroltunk miatta), itt a túlélésre hajazó I am Alive, a legújabb Riddick-játék, az Assault on Dark Athena, egy zseniális FPS, a Singularity, a többi érdekességről nem is beszélve. Konzolfronton ezúttal igen erős a felhozatal, hiszen itt a GTA IV DLC, a Lost and Damned, a Street Fighter 4 és a Resident Evil 5 is.

Bűnös élvezetek!Bűnös élvezetek!Bűnös élvezetek!

Hardvertéren új sorozatot indítottunk, ami bemutatja, hogy tudsz még több erőt kifacsarni bővítés nélkül a gépedből. Ezen felül van egy AMD Phenom II tesztünk, elmerültünk a hálózati adattárolók világában és leteszteltünk kilenc darab vadonatúj VGA-t, valamint az is kiderül, melyik éri meg a legjobban a játékosoknak.

Bűnös élvezetek!Bűnös élvezetek!Bűnös élvezetek!

DVD-mellékletünkön ott figyel a régóta várt Sam and Max első évad (magyar felirattal!), amihez teljes végigjátszás található a lapban, hogy senki ne akadjon el benne. Ezen kívül minden eddiginél több, összesen tíz videoteszt várja a mozgóképre áhítozókat, ezúttal a Burnout, a Dark Sector, a F.E.A.R.2, a Shellshock 2, a Godfather 2, a Halo Wars, a Street Fighter 4, az X-Blades, a HAWX és a tragikomikus Specnaz 2 kerül terítékre.

Jó olvasgatást és jó játékot kívánunk mindenkinek!