Mostanában elhalmoznak bennünket örömtelibbnél örömtelibb hírekkel a kiadók, itt az új Prince of Persia, jön a Doom 4, az új Gyűrűk Ura játék is ütősnek ígérkezik, erre megint egy újabb "pofon"; megkapjuk a Burnout: Paradise-t kedvenc platformunkra is, ezzel megtörve a sorozat-exkluzivitást, ugyanis eddig még egyetlen rész sem jött ki PC-re.

Burnout: Paradise PC-re bejelentveSebaj, a Paradiset megkapjuk, és a konzolos verzió alapján pontosan tudjuk, mire számíthatunk: féktelen száguldozásra egy meglehetősen nyílt világban - bár erős sarkítással élve, de a Burnout: Paradise majdnem minden eleme megtalálható a GTA IV-ben. Ettől függetlenül egy remek játék lett, Sasa is nagyon jó véleménnyel volt róla a konzolos online tesztben, és biztosak vagyunk benne, hogy ez PC-n sem lesz másképpen.

Az ígéretek szerint kibővítik az online többjátékos lehetőségeket, sőt játékmenetbeli újdonságokkal is kecsegtettek a sajtóközleményben. Részletekbe nem mentek bele, azokat ma estére tartogatják, ugyanis a fejlesztők 8 órától a www.criteriongames.com-on egy élő videoadás keretében szeretnének többet elárulni a készülő PC-s verzióról.

Íme az adás:



Friss: Megérkezett az első hivatalos ingame videó a PC-s verzióból extra széles vásznon és rengeteg új screenshot!
» Videó letöltése

» Irány a galéria

Érkezett 3 screenshot a PC-s verzióból, íme:

Burnout: Paradise PC-re bejelentveBurnout: Paradise PC-re bejelentveBurnout: Paradise PC-re bejelentve