• Február 2-án elsőként a PS4-en játszók tölthetik le a Black Ops 3 első kiegészítőjét az Awakening DLC-t
  • A csomagban négy többjátékos térképet rejtett a Treyarch: a Splasht, a Skyjackedet, a Gauntletet, és a Rise-t
  • A Der Eisendrache epizóddal folytatódik a zombi játékmód egyik történetszála is

Az utóbbi évek gyakorlatától eltérően, mikor az Xbox konzolokon játszók élveztek elsőbbséget a több felhasználóval szemben a Call of Duty-sorozat epizódjaihoz érkező letölthető tartalmak terén, most a Sony jelenlegi generációs masinájának tulajdonosai örülhetnek, ugyanis február 2-án ők kapják meg elsőként a Balck Ops 3 Awakening című kiegészítőjét. A többieknek sajnos az időleges exkluzivitás lejártáig (30 napig) várniuk kell a tavaly megjelent játék első DLC-jére.

Ami egyébként egy sor újdonságot hoz a programba, így például négy friss multiplayer térképet, méghozzá az egy elhagyatott vízi vidámparkba kalauzoló Splasht, ahol a csúszdák mellett rengeteg víz alatti harc várja a virtuális bakákat, a Black Ops 2 népszerű Hijacked pályájának újraértelmezését, a Zürich városa feletti lebegő létesítményen zajló Skyjackedet, valamint a Gauntlet és a Rise nevű harctereket.

A csomag által folytatódik a Black Ops 3 zombi játékmódjának a The Giant epizóddal elindított történetszála is: a Der Eisendrache névre keresztelt részben Richtofen, Nikolai, Takeo, és Dempsey újabb öngyilkos küldetésre indul egy hóval borított hegység csúcsára épített ellenséges kutatóbázisra, ahol az élőhalottak serege mellett egyéb nehézségekkel is meg kell birkózniuk a sokat látott katonáknak. A Black Ops 3-at előző generációs konzolokra megvásárlóknak azonban le kell mondaniuk mindezekről, ugyanis az Awakening DLC nem jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra.