• Külön is megjelent a Call of Duty Black Ops 3 multiplayer módja
  • Call of Duty: Black Ops 3 - Multiplayer Starter Pack a csomag neve
  • 14,49 euró az ára
  • Csak PC-re jelent meg
  • Február 29-ig vásárolható meg
  • Csak a multiplayer élmény egy részét tartalmazza

A Call of Duty sorozat alappillére a multiplayer, hiszen ameddig a szólista kampány maximum egy napra elegendő izgalmat kínál, addig a többjátékos csatározással a következő megjelenésig is ki lehet húzni. Ezt tudja jól az Activision is, ezért döntöttek úgy, hogy külön is kiadják az aktuális rész multiplayer szegmensété, nyomott áron, de alaposan megvágott tartalommal.

ITT A CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 - MULTIPLAYER STARTER PACK 

A csomag 14,49 euróba kerül, és amolyan ízelítőt ad a multiplayer küzdelmekbe, tartalmazza ugyanis a Public Ranked Multiplayer részt, és hozzáférést ad a Weapon Paint Shophoz, a Gunsmith-hez, az Arenához, a Freerunhoz, a Theater-höz és a Black Markethez, ellenben, nos, semmi más nincs benne. Nincsenek zombik, egyedi multiplayer meccsek, modtámogatás (mármint, ha egyszer ez megjelenik), unranked szerverek, Prestige (a maximális szint 55) és Fresh Start, valamint természetesen a Dead Ops Arcade II, a Nightmares mód és a kampány sincs.

Ha minden kellene, akkor a teljes játékot kell megvásárolni, jó hír viszont, hogy a Multiplayer Starter Pack ára automatikusan levonásra kerül, vagyis 14,49 euróval olcsóbb az alapjáték vagy a Digital Deluxe Edition.

Fontos még tudni, hogy a Multiplayer Starter Pack csak PC-re érhető el, és csak limitált ideig. A pakk február 29-ig vásárolható meg, de ha egyszer már megvan, akkor bármikor válthatunk a teljes játékra, perszer felár ellenében.

call-of-duty-black-ops-3-multiplayer-starter-pack.png