• Véget ért a Call of Duty: Black Ops 4 bétája
  • A tapasztalatok alapján gyengítik a Fog of Wart és a Tac-Deploy rendszert
  • De a páncélzat sem úszhatta meg gyengítés nélkül

Nemrég véget ért a Call of Duty: Black Ops 4 bétája, a Treyarch fejlesztői pedig billentyűzetet ragadtak, és a Redditen felbukkanva elmagyarázták, hogy pontosan milyen változásokat, gyengítéseket terveznek bevezetni a béta tapasztalatai alapján.

A legnagyobb változtatásokat talán a Fog of War rendszer kapja, melyet jelentősen legyengítettek. Régebben ugye egy körben láttunk mindent a minitérképen a csapattársaink körül, ez azonban mostantól tölcsér alakra változik, és csak azt fedi fel, ami az adott játékos látómezejében van. Ennek megfelelően többé nem lehet kiszúrni a fal mögött lapuló ellenséget, valamint a vörös pöttyök, melyek az ellenlábasainkat jelölik, szintén hamarabb eltűnnek majd a minitérképről.

Szintén gyengítették a Tac-Deploy rendszert, mely segítségével most már csak 10 ember születhet újra, utána tönkre megy, valamint kicsit jobban szét is szórja a játékosokat, akik használják. A halál után egy figyelmeztetés jelzi majd, ha van a közelünkben használható Tac-Deploy, ahogy újjászületéskor arra is felhívja a figyelmünket a gép, ha a környék, melyre érkezünk, épp veszélyes.

call-of-duty-black-ops-4-trailer.jpg

Végezetül pedig a testpáncél sem úszta meg a gyengítéseket. Először is a robbanások immár igen komoly sérüléseket okoznak benne, másodszor pedig már nem teljesen semlegesítik, hanem csak korlátozzák a bekapott sebzést. Ha pedig mindez nem lenne elég, az, aki leszed egy páncélozott ellenfelet, további 25 extra ponttal gazdagodik majd.

A Call of Duty: Black Ops 4 október 12.-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.    

call-of-duty-black-ops-4-beta.jpg