• Alaposan kiakadt a Call of Duty: Black Ops Cold War kampányára James C Burns
  • Ő adta ugyanis tíz évvel ezelőtt Frank Woods hangját, és az új játékban lecserélték másra
  • Pedig szerinte brutálisan jó alakítást tudott volna nyújtani most is

A Call of Duty: Black Ops Cold War a 2010-es Black Ops közvetlen folytatása lesz, és mint ilyen, nem egy ismerős karakter visszatér majd benne, köztük az eredeti játék kampányának egy központi figurája, Frank Woods. A karakterre nemrég vethettünk is egy pillantást a gamescom nyitóestjén levetített átvezetőben, azonban akinek jobb a füle, már itt kiszúrhatta, hogy nincs minden rendben vele: egész pontosan lecserélték a hangját adó szinkronszínészt.

A témában nemrég megszólalt az a James C. Burns is, aki 2010-ben a karakter hangját kölcsönözte, most pedig igen mérges a fejlesztők döntése miatt. Elmondása szerint már tíz éve együtt él a karakterrel, jobban ismeri őt bárkinél: fejében van a háttérsztorijától kezdve a motivációjáig minden. Épp ezért, bár biztos benne, hogy Woods jelenlegi hangja is korrekt munkát fog végezni, egy pillanatig sem titkolta, hogy ő sokkal jobb választás lenne a szerepre, hiszen nem csak jó, hanem brutálisan jó alakítást tudna nyújtani.

Hogy miért került sor a leváltására, az Burns sem tudja, de nem ő járt egyedül így a régi csapatból: a szintén a 2010-es Black Opsból ismerős Jason Hudson és Alex Mason is új hangot kapott, ami azért is érdekes döntés, mert a Black Ops Cold War nem egy reboot új karakterekkel, hanem egy folytatás.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!