A Call of Duty: Ghosts első multiplayer DLC-je, az Onslaught január 28-án jelenik meg, elsőként kizárólag Xbox 360-ra és Xbox One konzolra. A csomagban összesen négy, közepes és kisméretű multiplayer pályát, egy hibrid fegyvert, valamint a kooperatív mód bővítését kapjuk.

Az Onslaught DLC multiplayer pályái:

  • Fog: Közepes méretű, ködös tóparti pálya. Ha itt sikerül teljesíteni a speciális megbízatást, a legendás Michael Myersként apríthatunk.
  • Bayview: Kisméretű pálya egy kaliforniai sétányon, ahol a játékosok távolról és közvetlen közelről is harcba bocsátkozhatnak. A közelben lehorgonyzott rombolóról tüzérségi támogatást kérhetünk.
  • Containment: Közepes pálya egy mexikói faluban -- az akció a térkép közepén található lerombolt hidacska körül zajlik, amit sniperek számára ideális épületek vesznek körül. A pálya középpontjában található töltetek felrobbanthatók.
  • Ignition: A Modern Warfare 2 Scrapyard pályája által inspirált aréna egy szűk floridai rakétakilövő állomáson, ahol lehetőség van beindítani egy kísérleti rakétahajtóművet, ezzel nagy pusztítást végezve.

Az új fegyver egy hibrid gépkarabély-mesterlövészpuska, a kooperatív mód pedig egy, az idegenek megérkezését taglaló sztorival bővül, vagyis annak első részével -- a későbbiekben érkező további három DLC fogja teljessé tenni a képet.