Az Activision sem fog mostanában csődbe menni, úgy néz ki, ugyanis zászlóshajójuk, a Call of Duty új életre kelt a több éven át tartó kritikai mélyrepülésből – bár anyagilag még így sem volt sikertelen a széria. A Call of Duty: Modern Warfare remekül futott, a Warzone népszerűsége robbanásszerűen nő, a Call of Duty: Mobile pedig egy csapásra a mobilokat tette az Activision vezető platformjává.

Utóbbinak most márciusban el is indult az új szezonja, amihez két, limitált ideig elérhető játékmód is járt. A március 26-ig éles Rapid Fire-ben könnyebb aktiválni az operátorok speciális képességét, és hamarabb érhetőek el a scorestreakek. A végtelen mennyiségű lőszer pedig a hab a puskaporos tortán.

A másik játékmód a klasszikus Sticks and Stones. Ebben – ahogy korábbi Call of Duty-kban – limitált fegyverzettel, egész pontosan egy íjjal és egy baltával kell bebizonyítanunk, hogy mi vagyunk a kakasok a szemétdombon. Minden egyes ölés pontot ad, de, ha baltával sikerül végezni az ellenféllel, akkor az áldozatunk elveszti az összes addig megszerzett pontját.

Ahogy korábban megírtuk, a két új játékmód érkezésével, egész pontosan holnap búcsút inthetünk a Call of Duty: Mobile zombis játékmódjának, mivel a fejlesztők úgy érzik, hogy ez nem érte el a várt minőségi szintet.

Támogasd te is a PC Gurut!