• Három nap alatt 600 millió dollárt hozott a Call of Duty: Modern Warfare
  • Ezzel az Activision szerint az idei év legerősebben rajtoló prémium játéka
  • Illetve a Call of Duty sorozat legsikeresebben nyitó címe egyben

Múlt hét pénteken megjelent a Call of Duty: Modern Warfare, melyről a kritikusok előzetesen kedvezően nyilatkoztak, és a jelek szerint a játékosok is hasonlóan pozitív véleményen vannak. Persze azt már előre lehetett borítékolni, hogy az új játék az idei év egyik legsikeresebb címe lesz majd, azonban a Modern Warfare számai egy kicsit talán így is megdöbbentőek: az Infinity Ward alkotása három nap alatt 600 millió dollárt (178 milliárd forintot) hozott a konyhára a legfrissebb adatok alapján.

Az Activision természetesen elégedett ezzel a teljesítménnyel, egyben pedig azt is jelezték, hogy a Call of Duty: Modern Warfare az idei év legerősebben rajtoló prémium kategóriás játéka, és a Call of Duty sorozat legsikeresebben nyitó címe egy személyben. Az Activision CEO-ja, Bobby Kotick, egy kicsit fura párhuzam alapján azt is megjegyezte, hogy a Call of Duty: Modern Warfare az első három napon kétszer annyi pénzt hozott, mint a Joker a nyitóhétvégéje alatt.

A legújabb CoD-ot mi is szemügyre vettük kicsit alaposabban, a kampány elejét és a multit bemutató videónkat alább láthatjátok.