• A Call of Duty: Modern Warfare-ban is lesz kooperatív mód
  • Ez az egyjátékos kampány folytatása lesz
  • Megszerzett extráinkat és skilljeinket tovább vihetjük
  • A cross-play matchmaking a Fortnite-ban látottakhoz hasonlóan fog működni

Az Activision a múlt héten leplezte le a Call of Duty: Modern Warfare-t, amely a Call of Duty 4: Modern Warfare rebootja lesz, de sok tekintetben a kissé leült sorozatot is megújítja. Visszatér a történet központú egyjátékos kampány, a program támogatja a cross-play lehetőségét, nem lesz season pass se zombis mód, ingyen kapjuk meg a DLC-ket és végre az elavult motort is lecserélik.

Apropó, zombik, az élőholtak játékmódja ugyan nem kap helyet a játékban, de ez nem jelenti azt, hogy nem lesz kooperatív móka. A kampány játékmenetéért felelős szakember, Jacob Minkoff a PlayStation Lifestyle-nak adott interjújában ugyan nem ment bele a részletekbe, de annyit azért elárult, hogy a kooperatív játékmód a kampányt viszi tovább. A történet afféle levezetőjének is tekinthetjük majd, illetve az addig összeszedett skilljeink megmaradnak – sőt ezeket a többjátékos módba is átvihetjük.

Kiderült továbbá, hogy a cross-play alatt a Fortnite-ban már bevált Input Matchmaking rendszert fogják használni, ami az alapján szortírozza a játékosokat, hogy milyen beviteli eszközt (kontroller vagy egér és billentyűzet) használ.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!