• Tegnap mutatkozott be a Call of Duty: Modern Warfare
  • A trailer pedig a legtöbb játékosnak elnyerte a tetszését
  • Sokan az Infinity Ward és a Modern Warfare sorozat visszatéréséről beszélnek
  • Captain Price visszatérése is nagy népszerűségnek örvend

Már az év legelején is lehetett olyan pletykákat hallani, hogy idén bizony visszatér a Call of Duty legnépszerűbb alsorozata, a Modern Warfare, azonban a szóbeszéd csak tegnap igazolódott be véglegesen. Ekkor leplezte le ugyanis az Activision a CoD idei epizódját, mely valóban a Call of Duty: Modern Warfare címet kapta, trailerében pedig feltűnik a sorozat egyik legikonikusabb karaktere, Captain Price is.

modern-warfare-02.jpg

A jelek szerint pedig a játékosoknak kifejezetten tetszik, amit látnak. A trailer például a YouTube szerint 300 ezer embernek tetszik, míg 8,8 ezernek nem, valamint 6,5 millió megtekintést is begyűjtött az elmúlt 24 óra alatt. A kommentekbe beleolvasva láthatjuk, hogy a legtöbben elég pozitívan állnak a játékhoz, például az Infinity Ward és a Modern Warfare visszatérését emlegetik, mások pedig Captain Price felbukkanásának örülnek, vagy épp azon tanakodnak, kik lehetnek azok a régi bajtársak, akiket a trailer legvégén emleget.

Persze egyetlen trailer alapján nem szerencsés messzemenő következtetéseket levonni, de azt azért el kell ismerni, hogy maga az anyag elég ütősre sikeredett, valamint az is bizakodásra adhat okot, hogy a régi Infinity Ward néhány tagja pont a közelmúltban került vissza a stúdióhoz a Respawn csapatától.

Nektek hogy tetszik az eddigiek alapján a Call of Duty: Modern Warfare?