• Október 25-én érkezik a Call of Duty: Modern Warfare
  • Visszatér az egyjátékos kampány is Captain Price társaságában
  • A fejlesztők minden eddiginél sötétebb és komorabb hangulatot ígérnek

Megtörtént az, amire mindannyian vártunk. Számtalan szivárogtatás és utalgatás után az Activision végre közzétette a legújabb Call of Duty leleplező trailerét. Az egyszerűen csak Call of Duty: Modern Warfare néven futó programot természetesen az Infinity Ward készíti, a fejlesztők pedig az előzetes várakozásoknak megfelelően egy sokkal sötétebb, sokkal komorabb játékot ígérnek.

hivatalos-call-of-duty-leleplezes-ma-este.jpg

Nagyon úgy néz ki továbbá, hogy a Black Ops 4 jelentette kitérő után újra visszatér az egyjátékos kampány is, méghozzá egy ismerős arccal: már a trailer legelején feltűnik Captain Price jellegzetes alakja, akit az eredeti Modern Warfare trilógiából és az első két CoD-ból egyaránt ismerhetünk. A fejlesztők rajta kívül egy szövevényes és izgalmas sztorit is ígérnek, melyben Európában és a Közel-Keleten egyaránt megfordulhatunk, méghozzá egy, a világ legjobbjaiból összeválogatott fedett egység tagjaként.

Természetesen nem maradhat ki a multiplayer, viszont ezúttal kooperatív játékmódot is kapunk majd mellé, még az esetleges battle royale módról nem szól a fáma.

A Call of Duty: Modern Warfare 2019. október 25-én debütál.