• Elfeketedett a Call of Duty Twitter- és Facebook-oldala
  • Május 30-án jöhet az új rész leleplezése

Hivatalosan ugyan nem erősítették meg, ám az a hír járja, hogy május 30-án, vagyis csütörtökön fogják lerántani a leplet az új Call of Duty játékról. Hogy tényleg így lesz-e? Nos, ezt biztosra csak az Activision tudhatja, ám jelenleg tényleg minden jel erre mutat, miután elég gyanús "tevékenységet" folytatnak a játék hivatalos Twitter- és Facebook-oldalán.

minden-keszen-all-az-uj-call-of-duty-leleplezesehez.jpg

Nemrégiben mind a Twitteren, mind pedig a Facebookon feketére cserélték a borítóképet, méghozzá a "going dark" üzenet keretein belül. Ez utóbbi a médiacsend mellett könnyen utalhat a játék témájára is, az új rész ugyanis a legfrissebb pletykák szerint simán csak Call of Duty: Modern Warfare néven fog futni (korábban Modern Warfare 4-ről szóltak a híresztelések), és erősen sötét tónusú lesz - a hírhedt No Russian misszióból is merítenek majd állítólag.

Az Activision egyébként rendre májusban szokta leleplezni az adott évi Call of Duty játékot, emiatt pláne időszerű lenne a holnapi leleplezés - főleg úgy, hogy a kiadó a júniusi E3-at is kihagyja.