Ezen a héten rendezik meg (a koronavírus miatt csak virtuálisan) a CES 2021-t, mely során számtalan cég mutathatja be legújabb tech fejlesztéseit. Így tett például a Samsung is, ami egy sor új és izgalmas termékéről rántotta le a leplet nemrég, melyek java az okos otthonhoz köthető.

Érdemes megemlíteni például a 110 colos Micro LED tévét, mely keskeny és közel kávamentes kialakításával kifejezetten elegáns, emellé pedig a 4Vue funkciójának hála egyszerre akár négy különböző adást is figyelhetünk. Így ha elakadunk egy játékban, egyből indíthatjuk is a megfelelő végigjátszás videót, hogy tudjuk, mit kell tennünk, vagy akár egyszerre nézhetjük az NB1 adott fordulójának szinte összes meccsét. Szintén hasznos lehet a Samsung 2021-es tévéihez érkező Smart Trainer funkció, melynek segítségével személyes edzőteremmé alakíthatjuk a nappalinkat, hogy home office alatt is formában maradhassunk.

ces-2021samsung-press-conference110-inch-micro-led.jpg

Ami pedig a további újdonságokat illeti, a Samsung két robotot is bemutatott a Samsung Bot Care és a Samsung Bot Handy képében. Előbbi képes felismerni a felhasználók viselkedését, és reagál is arra, így asszisztensként működhet vagy segíthet a hétköznapi feladatok elvégzésében, míg a jelenleg fejlesztés alatt álló Samsung Bot Handy a gyártó szerint képes lesz különböző méretű, formájú és súlyú tárgyak mozgatására, valamint a ház körüli munkában is be tud majd segíteni.

ces-2021samsung-press-conferencebringing-ai-and-robots-to-daily-life.jpg