• The Walking Dead: World Beyond címen fut majd az új TWD spin-off
  • 2020 tavaszán debütál a tíz részes első évad
  • A főhősök már a zombiapokalipszis kitörése után született fiatalok lesznek, akik veszélyes világjárásra vállalkoznak

Már felénél jár a The Walking Dead tizedik évadja (pont ma debütált az új epizód), nemrég pedig bejelentették az Angela Kang showrunneri munkájával újra magára találó sorozat tizenegyedik szezonját. Mellékprojektként jelenleg is fut a Fear the Walking Dead (szeptemberben ért véget az ötödik szezon), illetve készül több tévéfilm, amikben a hírek szerint Rick Grimes is feltűnik majd.

uploads2fcard2fimage2f9654582fa3474caa-202a-483a-a562-d01ca426e355png2f950x534filters3aquality288029.png

Hamarosan pedig tovább bővül a TWD-univerzum. Már közzétette az AMC az új spin-off teaserét és első rendes előzetesét, ma pedig végre címet és bemutatódátumot is kapott a produkció. Ahogy arra számítani lehetett, 2020 tavaszán lesz a premier és a World Beyond alcímet viseli majd az Aliyah Royale, Annet Mahendru és Nico Tortorella főszereplésével készülő széria.

the-walking-dead-series-3-2.jpg

Hőseink a zombiapokalipszis kitörése után született fiatalok lesznek, akik biztonságos körülmények között nőttek fel, ám valamiért elhagyják szülőföldjüket és veszélyes világjárásra vállalkoznak. A képregényillusztrációkkal színesített első évad tíz részből áll majd, a pilotot a Kong: Koponya-szigetet jegyző Jordan Vogt-Roberts rendezi.