Itt az ősz, itt van újra. A Netflixen szeptember a tartalomfrissítés ideje, idén sincs ez másképp. A szolgáltató magyar feliratos előzetest is csatolt legfontosabb havi premierjeit felvezető előzeteséhez. A legtöbben Ana de Armas 17-es karikás besorolású Marilyn Monroe életrajzi filmjét várhatják, de műsorra kerül a tavalyi év meglepetésszerű sikerét hozó tinisorozat, a Végzet: a Winx Saga folytatása és a Cobra Kai ötödik évadja is.

cobra-kai-season-5.jpg
(Cobra Kai. A kép forrása: Spring Tribune)

Cobra Kai – premier: szeptember 9.

A legutóbbi szezon fináléjában Terry Silver korszakos sikert aratott a Valley-tornán, miután magabiztosan gyarapíthatja dódzsó birodalmát és terjeszti sokszorosan kifogásolt „nincs bocsánat” stílusú harcművészeti felfogását. Ellenfeleinek saját hamvaikból kell újraszervezniük magukat, hogy összefogjanak Silver sötétnek vélt szellemiségével szemben. Kreese a börtönből aligha tud segíteni, míg Johnny Lawrence a pást helyett figyelmét az általa okozott kár helyreállítására fordítja. Daniel LaRusso régi szövetségest hív harcba: a Karete kölyök 3-ból ismert Mike Barnes tér vissza a képernyőre – utóbbit természetesen újfent Sean Kanan alakítja.

Végzet: a Winx Saga – premier: szeptember 16.

Mire Bloom és társai végre otthonosan berendezkedtek a tinédzser mágusok oktatásáért felelős Alfea Akadémián, az iskola vezetését lefejező ellenséges boszorkány került az intézmény élére. A tavalyi év sikersorozata, a Végzet: A Winx Saga második évadjában azt láthatjuk majd, hőseinknek hogyan sikerül alkalmazkodniuk a felnőttek szándékaihoz. De nem tűnik el a külvilágban rájuk vadászó gonosz sem, sőt az ellen talán már be is férkőzött az iskola falai közé.

Bosszúra készen – premier: szeptember 16.

A Stranger Things és a végéhez közeledő Riverdale főszereplőivel érkezik tinivígjáték a szolgáltatóra. Amerikai elit magángimnáziumban járunk, ahol az iskola korábbi „menő csaja” és egy visszahúzódó új diáklány titkos szövetséget köt, hogy bosszút állnak egymás ellenségein.

Instant dohány – premier: szeptember 22.

Visszatér a Netflix egyik legnyersebb sorozata. A mozifilmek cselekménye után tíz évvel játszódó széria a stockholmi alvilág és a startup cégek aktuális jelenségeire fókuszál. Egy törtető üzletasszony, egy elbűvölő gengszter és egy problémás tini küzd a könnyű pénzért…

6zdyd6dwp7xr5jntkgzqzb.jpg
(Instant dohány. A kép forrása: What to Watch)

Dinasztiák – premier: szeptember 24.

Ötödik évadjával folytatódik a vagyonos Carrington és Colby család viszályát bemutató sorozat. A klasszikus főműsoridőben sugárzott amerikai szappanopera feldolgozása.

Szöszi – premier: szeptember 28.

Ismerve a tragikus sorsú színésznő életét, Joyce Carol Oates film alapjául szolgáló, erőszakos részleteket sem takargató könyvét és Andrew Dominik elhíresült megjegyzését („ha a közönségnek nem tetszik, az a nyomorult közönség problémája, nem köztisztségért indul a film”), a Szöszi semmiképp sem szokványos életrajzi opusznak ígérkezik. Főszerepekben Ana de Armas, Adrien Brody és Bobby Cannavale.

A császárné – premier: szeptember 29.

A romantikus műfaj és a politikai thrillereket ötvöző sorozat Ferenc József és Sissi eljegyzése után játszódik, amikor intrikák és hatalmi harcok sűrűjébe pottyan a lázadó fiatal lány.

mv5bzdcyzjrmmwutmmjizi00otnhltk2ndgtodzkndcwzdg4mmiwxkeyxkfqcgdeqxvymteymjm2ndc2v1.jpg
(Szöszi. A kép forrása: IMDB)

Ti mit vártok legjobban? Írjátok meg kommentben!