• Kilencedk évadjával lezárul a The CW csatorna The Flash sorozata
  • Jesse L. Martin The Irrational c. széria főhőseként tér vissza a képernyőre
  • 2023-ban, néhány héttel a mozifilm előtt debütál a The Flash fináléja

Flash sorsa rendeződni látszik a DC univerzumban: Ezra Miller marad a szuperhős megformálója, a következő mozifilmben pedig Michael Keaton és Ben Affleck is feltűnik Batman bőrében. A CW csatorna 2014 óta futó sorozata azonban kilencedik évadjával elbúcsúzik a nézőktől. A sorozat sztárjai közül Jesse L. Martin biztosan visszatér a képernyőre, ugyanis ő lesz a The Irrational című sorozat főhőse, Alec Barker.

2023-ban érkezik az utolsó felvonás, ami mindössze tizenhárom epizódból áll majd, vagyis a széria történetének legrövidebb szezonja lesz. Érdekes egybeesés, hogy Grant Gustin karakterének hattyúdala csupán néhány héttel előzi meg a június 23-án bemutatni tervezett filmet.

A The CW egyébként számos kiemelt sorozatát kaszálta el idén, pontosabban a csatorna főnöke, Mark Pedowitz szerint ezek a történetek körbeértek, így eljött a lezárás ideje. Távozik a képernyőről a Legends of Tomorrow, a Batwoman, a Naomi, a Legacies, a Dynasty, a Charmed, a Roswell: New Mexico, az In The Dark, a 4400 és a Riverdale. Utóbbi hét évadon keresztül futott nagy sikerrel. Pedowitzék a produkció státuszához méltó finálét ígérnek, amiben talán Sabrinát is láthatjuk majd – erre a hatodik évadban sor került.