• Kiernan Shipka elmondta, hogy újra megformálná a tiniboszorkányt
  • Sabrina a Riverdale új epizódjában segített a főhősöknek visszahozni egy szerettüket
  • Shipka szerint a 7. évadban ismét szükségük lesz Sabrina segítségére

Kiernan Shipka szívesen formálná meg újra, meg újra Sabrina Spellmant. Mióta a Netflix éles vargabetűvel lezárta az egyébként közkedvelt és a kritika által többnyire méltatott fantasy spin-off sorozatot, kétszer láthattuk karakterét az anyaszériában. Legutóbb pár napja tűnt fel a Riverdale hatodik évadjának egyik epizódjában, hogy segítsen a főhősöknek visszahozni egy szerettüket, a színésznő pedig máris a következő vendégszereplésről álmodik.

Igen, vissza kell térnie. Szerintem ismét igénylik majd a segítségét. A szórakoztatás jegyében azt mondom, hogy akkora káoszt kéne kavarniuk, amekkorát csak tudnak. Dolgozzanak keményen, illetve bízzanak benne, hogy a nap végén minden megoldódik majd, csak valószínűleg újra hívniuk kell Sabrinát. Őszintén szólva szerintem szükségük lesz rá” – magyarázta Shipka a TV Guide interjújában.

mv5bzdiwnmy0mdatmzixyi00ndu1ltg0mdatywjky2yxmjdjmmu3xkeyxkfqcgdeqxvyoduzndu3ntav1.jpg
(Sabrina a Riverdale friss epizódjában. A kép forrása: IMDB)

Elmondta, hogy Roberto Aguirre-Sacasa showrunner hívására bármikor újra felöltené a boszorkány jelmezt, majd hozzátette, hogy utóbbi is nagyon kedveli Sabrina karakterét. Ti szívesen látnátok még egyszer Shipka ikonikus figuráját? Írjátok meg kommentben! A Riverdale szezonfináléja vasárnap debütál a Netflix műsorán.