• Augusztus 5-én debütál az amerikai mozikban a Bodies Bodies Bodies
  • Gazdag huszonévesek észveszejtő bulit csapnak egy kastélyban
  • Az egyik játék azonban halálos irányt vesz

Az egyre népszerűbb A24 stúdió újabb provokatív vagy legalábbis figyelemfelkeltő filmmel készül multiverzumos sci-fije és hetvenes években játszódó sikamlós slasherje után. A Bodies Bodies Bodies igazi nyári horror. Gazdag huszonévesek az év leggátlástalanabb bulijára készülnek egy hatalmas kúriában. A hangos esti buli azonban sötét fordulatot vesz, amikor egy furcsa játékba kezdenek.

A film frissen közzétett előzeteséből kiderül, hogy a hazánkban csak maffia vagy kacsintós gyilkos néven ismert társas morbid szerepjátékos változatát veszik elő hőseink. Ám ahogy az egy tinislasherben lenni szokott, a játék valósággá válik, a legkihívóbb karakterekre pedig titokzatos gyilkos kezd vadászni.

mv5bnta5ywrimjatmgm5mi00yjq5lwi3mzqtmwrjmgvlzjjkmda3xkeyxkfqcgdeqxvyodewmtc2odqv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A szexualitással és tinidrámával átitatott Bodies Bodies Bodies augusztus 5-én debütál az amerikai mozikban. Magyar bemutatóról egyelőre nem érkezett hír, a Minden, mindenhol, mindenkor és a Vörös rakéta példáját látva azonban reménykedhetünk, hogy egyszer nálunk is vászonra kerül a produkció. Nektek hogy tetszik a korábbi és az új előzetes? Írjátok meg kommentben!