• Augusztus 5-én debütál a Resurrection Rebecca Hall főszereplésével
  • Egy kiegyensúlyozott és sikeres egyedülálló anya élete felborul
  • Amikor a múltjából felbukkan egy bántalmazó férfi (Tim Roth)

Rebecca Hall egyre több filmben villanthatja meg fantasztikus színészi tehetségét. Tavaly a jóformán egyszemélyes dramaturgiájú Éjszaka a házban című pszichohorror főszereplőjeként bizonyította, hogy érzelmek milyen széles skáláját képes megjeleníteni. Halálfélelemmel telített nő depresszív napjait láttuk férje halálát követően az általunk is méltatott produkcióban.

A Sundance Fesztiválon már januárban levetítették Hall friss thrillerét, amiben ismét egy feszült nő bőrébe bújik, igaz, ezúttal teljesen más karaktert varázsol elénk. A kiegyensúlyozott, agilis és sikeres Margaret elégedetten él lányával, amikor a Tim Roth alakította David felbukkan fájdalmas múltjából, és teljesen felkavarja a hősnő lelkét. Lentebb láthatjátok Andrew Semans második egészestés munkájának rövid előzetesét.

resurrection-still-3.jpg
(A kép forrása: IndieWire)

Az első kritikák Rebecca Hall kiváló alakítását dicsérik, illetve ígéretesnek nevezik a film nyitányát. Ugyanakkor több írás kaotikus cselekményszövést és zavaros vagy abszurd konklúziót emleget. Magyar bemutatódátumot egyelőre nem hirdettek, a tengerentúlon és VOD-on augusztus 5-én debütál a Resurrection.