Az augusztusban várható Call of Duty: World at War Map Pack 3 ismét négy pályával bővíti a multis csatákat. Jöjjön egy kis összefoglaló róluk!

Battery: A Fülöp-szigeteknél található, hajóaknákkal és partvédelmi lövegekkel gazdagon ellátott Fort Drum (El Fraile-sziget) a helyszín. Közepes méretű pálya, sok búvóhellyel és szűk, parázs közelharcokra alkalmas zárt terekkel.

Call of Duty: World at War JátékképekCall of Duty: World at War Játékképek

Revolution: Oroszország hideg utcáin és hatalmas gyárépületeiben zajlik a harc, a mesterlövészek nagy örömére...

Call of Duty: World at War JátékképekCall of Duty: World at War Játékképek

Breach: A Brandenburgi kapu környéki zsúfolt utcákon folyó küzdelem gyors reflexeket kíván, és egekbe emelheti az adrenalinszintet...

Call of Duty: World at War JátékképekCall of Duty: World at War Játékképek

Der Riese (Zombie Factory): A kötelező zombis pálya, amelynek helyszíne természetesen egy titkos náci kutatóintézet. Érdekessége az itt található Pack A Punch Machine, melynek segítségével egy gombnyomásra továbbfejleszthetjük fegyverünket. Az ádáz pokolkutyáktól a teleportálók segítségével menekülhetünk el, és imádkozhatunk, hogy időben fusson be a Wunderwaffe... A Der Riese tíz új achievementet/trófeát rejt a bátor vállalkozóknak.

Még egy kis bónusz: a Treyarch, annak örömére, hogy a Map Pack 2 túllépte az egymillió letöltéses (!) álomhatárt, elérhetővé tette a benne hallható The One című nótát, amelyet ide kattintva közvetlenül bezsákolhattok.