Még egy DLC fog megjelenni a Call of Duty: Black Ops 3-hoz, mielőtt megérkezik a csillagok háborúját ígérő Infinite Warfare. Az egyelőre csak DLC4-ként emlegetett kiegészítőről még nem sokat tudni, de az már biztos, hogy egy meglepő fordulattal kívánja lezárni a World at War óta futó zombis mellékszálat.

Jason Blundell producer árulta el, hogy ettől a befejezéstől bizony eldobjuk az agyunkat (a zombik legnagyobb örömére). Aki játszott a Black Ops 2 zombis küldetéseivel, azok tudják, hogy a végén egy videóban megcsodálhattuk, amint Samantha és Edward játszik a padlón, majd megszólalnak a szirénák és egy hang mindenkit a pincébe parancsol. A két gyerek arról beszélgetve, hogy bárcsak a játékfigurákon ábrázolt hősök igaziak lennének, elindulnak kifelé a szobából, majd Samantha még megjegyzi: apunak van egy terve.

No, ez a cliffhanger azóta is függőben van, ám mivel az Black Ops 3 a trilógia záródarabja, és a DLC4 az utolsó kiegészítő ehhez a sztorihoz, ezért ebben ezt a nyitva hagyott szálat is elvarrják a készítők.