Január 31-én érkezik meg PS4-re a Call of Duty: Infinite Warfare első nagy DLC-je, a Sabotage, ami négy új pályával bővíti a többjátékos módot, illetve teljesen új zombis fejezetet is tartalmaz. Az Activision és a Sony közti megállapodás értelmében viszont a PC-re és Xbox One-ra nagyjából egy hónappal később, február, talán március táján fut be a DLC - pontos dátumot még nem mondtak.

A zombi-mód új fejezetének címe: Rave in the Redwoods. Az új fejezet a egy ’90-es évekbeli tóparti, látszólag elhagyatott nyári táborba helyezi a cselekményt, ahol nem csak zombikkal gyűlik meg a bajunk, hanem egy Slasher nevű sorozatgyilkossal is – igen, az egész elég szépen megidézi a Péntek 13 című filmeket, aminek pont tegnap próbáltuk ki a játékváltozatát.

A négy új multiplayer térkép sem lesz egyhangú. A Noir a jövő nem éppen fényes Brooklynjába vezet minket; a Neon egy Tront idéző virtuális kiképző központ, ahol semmi sem valódi; a Renaissance Velencébe visz el minket, magas tornyokkal és szűk utcákkal; a marsi Dominion pedig a Modern Warfare 2 Afghan nevű pályájának a remake-je.

A Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage című DLC-je az első a négy nagy, tervezett DLC pakkból. 15 dollárba fog kerülni, de persze része az 50 dolláros Season Passnak