Command & Conquer 4: elcsicsergett bejelentésA sajtóközleményt ebben a 105 karakteres twitter bejegyzésben lehetett elolvasni: "EA_UK_PR New release: EA LOS ANGELES ANNOUNCES THE DEVELOPMENT OF COMMAND & CONQUER 4 http://bit.ly/LOk6R."

A "csicsergést" egyébként csak a játékos szaksajtó tudja elolvasni, és a megadott link egyelőre sehova sem vezet, csak az Electronic Arts sajtós honlapjára, ahol a legfrissebb bejelentés a Fight Night Round 4 DLC. (Ja tényleg. Lesz Fight Night Round 4 DLC is. Érdekel ez valakit?)

Az Electronic Arts nem kívánta kommentálni az "elcsicsergést", bár már pár hete lehetett tudni a játékról a 2CV nevű brit piackutató intézet egyik közvélemény-kutatása alapján, amely részletesen leírta a játékot, és amelyben még Kane fényképét is láthattuk. A 2CV kliensei között az EA is megtalálható, úgyhogy kétség sem férhet a hitelességéhez.

A kutatásból kiderült, hogy a Command & Conquer 4 a szerepjátékokhoz és az MMORPG-khez hasonló fejlődési- és karakterrendszert tartalmaz majd, az egy- és többszemélyes módban egyaránt. A hadjáratot kooperatív módban is végigjátszhatjuk á la Red Alert 3, illetve 5v5 multiplayer csatákban is részt vehetünk.

A játék eddig meg nem erősített forrásból származó megjelenési dátuma: 2010. március.

Amíg meg nem jelenik a játék, addig íme egy kis kedvcsináló összefoglaló videó az előző részekről...