• Szívesen elkészítené a Control-film forgatókönyvét a Zsivány Egyes írója
  • A Remedy is nyitott az ötletre

Éppen egy hete írtunk a Zsivány Egyes, az Éli könyve és A Föld után forgatókönyvírójáról, Gary Whittáról, aki finoman jelezte, hogy nagyon szeretne egy animációs Star Fox-feldolgozást, és ha úgy alakulna, szívesen be is segítene. Most pedig egy újabb játék merült fel, méghozzá a Remedy tavaly megjelent sikercíme, a Control.

control-a-remedy-szivesen-csinalna-filmet-belole-es-mar-jelentkezo-is-van-ra.jpg

Whitta AMA-eseményt tartott nemrég a Twitteren, ahol bárki szabadon kérdezhetett tőle. Valaki pedig azt a kérdést tette fel, hogy szerinte melyik játékból készülne a legjobb film, illetve hogy megírná-e a forgatókönyvet, amire úgy válaszolt, hogy "Control, és igen".

Hamar előkerült a Remedy kommunikációs vezetője, a félig amúgy magyar származású Thomas Puha, aki csupán annyit válaszolt Whittának, hogy beszéljenek róla. Nyilván ez még nem jelent semmit, hiszen amíg nincs ki finanszírozza a projektet, addig nagyon nincs miről beszélni, ugyanakkor az IP-t birtokló stúdió részéről úgy tűnik, nem lenne akadálya a feldolgozásnak, és az író is olyasvalaki lenne, aki képben van a videojátékok világával.