A Crackdown 3-ról a Microsoft konferenciáján hallhattunk először, amikor is Terry Crews a tőle megszokott üvöltöző stílusban mondja el nekünk, hogy durrogtatni mennyire jó móka. Ha ezek után, akárcsak mi, azt gondoltátok volna, hogy csak a játék promóciójával foglalkozik az úriember, úgy nagyobbat nem is tévedhettetek volna, Crews ugyanis játszható karakter lesz.

“Ő egy játszható karakter. Azt hiszem nincs gond azzal, ha ezt elmondom, de ennél többet nem árulhatok el. Ő egy játszható karakter, akinek a Crackdown 3 narratívájában is szerepe van, szóval ott lesz a bevezetőben is” - erősítette meg a játék dizájner-direktora, Garrett Wilson, majd azt is elárulta, miként került a játékba az ex-sportoló - “Őrület volt. Egyszer csak kaptunk egy hívást a marketing-osztályról, hogy Terry Crews akar a játékban szerepelni. Mi pedig azt mondtuk, hogy igen, ez működne. Abszolút”.

És bár Dzséjt nagyon nem volt elragadtatva a szerepeltetésének még csak trailer szinten sem, muszáj megkérdeznünk titeket is: Ti örültök az idehaza elsősörban talán az Old Spice reklámokból ismert úriember feltűnésének?