Cevat Yerli, a Crytek vezérigazgatója széles mosollyal az arcán jelentette be, hogy a nemrég megjelent Crysis Warheaddel a sajtó és a játékosközösség is meg volt elégedve, és ezt részben a multiplayer harcokra kihegyezett a Crysis Warsnak köszönhették. Ennek örömére ezen a hétvégén ingyenesen tehetünk egy próbát az említett programmal.

Mától tölthető a Crysis Wars próbaverziója, de még mielőtt lázasan elkezdenénk letölteni a fájlokat, nem árt ellátogatni a mycrysis oldalára, hogy megkapjuk azt a különleges kódot, aminek hála a helyi hálózatokon és az interneten keresztül is játszhatunk. Az említett oldalon történő regisztrálás után e-mailben kapunk egy kódot, amivel október 10. és 12. között a GameSpy szerverein ölhetjük a jónépet. További jó hír, hogy a játék LAN szekciója egész héten játszható, mindenféle korlátozás nélkül, természeten ingyen.

A Crysis Wars próbaverziója körülbelül 5 GB-ot nyom, és négy részre van bontva a könnyebb letöltés érdekében. Mindegyik darab .rar kiterjesztéssel érkezik, és a kitömörítésükhöz szükségeltetik egy ilyen típusú fájlt kezelni képes program. Ilyen célra bátran ajánlom a 7-zip nevű alkalmazást, vagy a közismertebb WinRAR-t.

Magáról a Crysis Warsról azt érdemes tudni, hogy a Crysis Warhead szerves részét képzi, és a sorozat legjobb többjátékos élményét biztosítja három játékmódjával (Instant Action, Team Instant Action, Power Struggle) és 21 pályájával, amik mind méreteikben, mind helyszíneikben is változatosak, valamit a számtalan fegyverével. Mind emellé pedig kiváló grafika és játékélmény is társul. Hát kell ennél több?

» Letöltés