Szép dolog a kedves készítőktől, hogy egy ilyen ünnepien telt csomagot sikerült összehozniuk. És igen, "ajándék foltnak nem nézzük a jóját", most mégis belekotorászunk abba az egy-két dologba, amiért érdemes lehet megtisztelni magunkat vele.

(A frissítés letöltéséhez katt ide)

A változások közül kiemelném azt az egyetlen kis kósza darabot, amiért igazából érdemes lehet ezt az ajándékot patch-nek tekinteni. Dobpörgés és visszafojtott lélegzet mellett a tapasz azon horzsolásra csatolódik rá, ami eddig saját letöltött pályáink hibás betöltését jelentette.

Most pedig jöjjön azon két hivatalos pálya, amit az update-hez csatoltak:

Frost
[PowerStruggle]
Ajánlott játékosok száma: 8-16
 
A Crysis fagyos élővilágát már sokszor láthattuk, de itt az első Warshoz készült PowerStruggle módban üzemelő pálya, mely először tükrözi a megdermedt környezetet s hangulatot. A legjobb gyalogos egységekre tervezett szürke havasi tájon játszódó pálya -- a készítők szerint.
 
 

Savanna [InstantAction]
Ajánlott játékosok száma: 16-24

E pálya egy csapatalapú, teljesen új élményeket kínáló, járművekkel telezsúfolt mű. Érdekessége, hogy a Far Cry 2-ből is ismert szavannákat hozza el a Wars harcmezőire jó pár érdekességgel. Mesterlövészeknek alkalmas pozíciókkal, rusholóknak optimális tereppel, illetve campereknek tökéletes fedezékekkel. Hogy melyik taktikát választod, az a te döntésed, de siess, mert a pálya, nevéből adódóan, gyors akciókra lett tervezve.

  

Két pályához dukál két frankó trailer is, melyben kisebb útbaigazítást is kaphatunk.





Reméljük, mindenkinek sikerült ezzel a minimális, de mégis sokat nyújtó pályapárossal elnyerni a játék multiplayer módja kedvelőinek tetszését. Jó szórakozást!