Lassan végéhez ér az álom, amit Fallout 4-nek neveznek. Persze csak képletesen.  Az elmúlt hónapok DLC-i, mint az Automatron vagy a Far Harbor igazi kiegészítéseknek bizonyultak, és valóban számos dolgot teljesítettek a rajongók kívánságlistájáról, csak úgy, mint az új építési lehetőségeket, vagy a workshop kiegészítéseket. Hátra van azonban még az idei E3-on bejelentett három új kiegészítő csomag megjelenése, amellyel a Bethesda teljesíti ígéreteit, és egyben pontot is tesz a Season Pass és a DLC-k végére. 

A híreket Pete Hines Bethesda munkatárs foglalta össze a Twitteren. Hinesnak a következő kérdést tették fel a közösségi oldalon: „valóban a Nuka World lesz a legutolsó DLC, amit kiadtok vagy terveztek még többet, ahogy telik az idő?” Hines egyszerűen tudta le a választ: „ez lesz az utolsó!” Senki sem csüggedjen azonban! A Nuka World ugyanis lényeges kiegészítéseket fog tartalmazni, új helyszínekkel és sztori küldetésekkel.

A Nuka World tehát augusztusban kerül a piacra, és a rajongók gépeire. Ezek után a Bethesda más vizekre evez, és nem készít több kiegészítést a játékhoz. Valószínű, hogy nekiveselkednek az Elder Scrolls legújabb epizódjának, ami már most is nagyon-nagyon kezdeti állapotban van, valamint Todd Howardnak és csapatának még legalább két másik projekt van a tarsolyában, amiből ki tudja mit fognak kisütni. Stay tuned!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!