• Az EIC játékmagazin főszerkesztője az állítja, nagyon rövid a The Order: 1886
  • Mindösszesen három óra alatt teljesíthető a történet
  • Más források viszont arról beszélnek, hogy Hard módban 18 óra kell
  • Február 20-án megjelenik a játék
Webshop ajánló
The Order: 1886
  • PS4

Valamilyen oknál fogna nagyon fontos kérdés lett, hogy pontosan milyen hosszú a hamarosan megjelenő The Order: 1886. Az elmúlt napokban már hallhattunk olyat, hogy a kampány csak öt óra, amit a csapat gyorsan cáfolt, aztán az bukkant elő, hogy 18 óra Hard módban végigpörgetni a kalandot, most pedig megint azzal szembesültünk, hogy nagyon rövid lesz a játék.

Ezúttal a GameReactor Sweden a forrás, az oldal egyik írója, Petter ugyanis a holland EIC játékmagazin főszerkesztőjétől, aki egyébként jó barátja, úgy értesült, hogy a The Order: 1886 sokkolóan rövid, mindösszesen csak három óra alatt teljesíthető, és pontosan ezért nem érkeztek még meg a tesztpéldányok.

Hogy pontosan milyen körülmények mellett sikerült ez, azt nem tudni, és egyelőre az sem kizárt, hogy túlzott, ami viszont biztos, hogy senki sem tudja, mennyi idő végigjátszani a játékot, eddig ugyanis nagyon hosszú és nagyon rövid időről is hallottunk. Az igazság talán valahol a kettő között húzódik meg, de már nem kell sokat várni, hogy ez kiderüljön.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!