• Idő előtt kiszivárgott a végleges The Order: 1886
  • A játék cirka 12 óra hosszú normál fokozaton
  • A legnehezebb szinten 18 óra a végigjátszás
  • Az MI nem rossz, de lehetne okosabb azért
  • A grafika, a zene és a hangok ellenben bámulatosak

A The Order: 1886, bár hivatalosan még nem jelent meg, ilyen-olyan adminisztratív bakiknak köszönhetően már eljutott pár büszke PS4 tulajdonoshoz, akik természetesen nem álltak meg idejekorán szivárogtatni a játékról.

Egyikük, egy bizonyos RoswellRAD részletes leírást adott a The Order: 1886-ról, melyet ráadásul sokakkal ellentétben nem csak normál, de a legnehezebb szinten is végigjátszott. RoswellRAD szerint a kihívás mértéke „nehéz” volt, az MI pedig viszonylag jó, de azért „lehetett volna fejleszteni rajta” még. Az ellenfeleknek mondjuk vannak egyéni jellegzetességei, vannak például, akik elmenekülnek, így nehezítve meg a játékos dolgát.

RoswellRAD állítása szerint a végigjátszás 18 óra volt, ami egyáltalán nem kevés egy Gears of Warra hajazó akciójátéktól. Ráadásul a játékban akadnak választási lehetőségek, amik alternatív útvonalakat nyitnak meg. Hmm.

Ez mind semmi azonban ahhoz képest, hogy RoswellRAD szerint a tálalás valami egészen hihetetlen. A grafikát már láthattuk képeken és videókon, de a zene és a hangok az igazi sztárok itt az önjelölt szivárogtató szerint.

Már csak párat kell aludnunk a játék premierjéig. Ti várjátok már?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!