• A Trónok Harcát teaseli az Xbox
  • Lehet játék, de lehet egyedi konzol is

Lassan a végéhez közeledik a Trónok Harca befejező évada is, egy váratlan fordulattal pedig az Xbox Twitteren és facebookon is a sorozattal kapcsolatos bejelentést teasel.“És most megkezdődik a várakozás. Még jelentkezünk” szól a rövidke, már-már a trollkodással határos üzenet, melyen egyértelműen látszik a Targaryen ház szimbóluma.

Igen, messzemenő következtetés ebből azt levonni, hogy esetleg egy játékbejelentésre készülnek, lehet, hogy csak egy egyedi festéssel bíró Xbox One készül. Mindenesetre nem gondolnánk, hogy ördögtől való gondolat lenne egy Trónok Harca játék, hiszen a széria még nem kapott adaptációt és lássuk be, kiváló táptalaj lenne szerepjátéktól a stratégiáig bárminek - a Microsoft pedig nem is olyan rég alaposan bevásárolt olyan fejlesztőkből, akikre rá is mernénk bízni a feladatot.

A nemrég kiszivárgott E3 2019-es konferenciájukon is akadnak gyanús lyukak, melybe beilleszthető lenne a bejelentés, akármit is takarjon a teaser, de játsszunk csak a gondolattal: Ti kire bíznátok egy Trónok Harca játék elkészítését? Milyen zsánerben látnátok szívesen viszont a sorozatot?

game-of-thrones-setukalas.jpg