Lassan augusztusnak is átlépünk a második felébe, az azt jelenti, hogy hamarosan végre búcsút inthetünk a nagy megjelenésaszálynak. Egy-két érdekesebb cím szerencsére azért erre a hétre is jutott, melyekről mindenképpen érdemes szót ejteni - lássuk is gyorsan, mik azok.

Age of Wonders: Planetfall

A 4X műfaj rajongói meglehetősen ritkán találnak játszanivalót konzolon, hiszen a stratégiák ezen ágazata jellemzően PC-n virágzik. A hosszú évek után visszatérő Age of Wonders-széria legújabb darabja, a Planetfall azonban itt van ritka kivételként, méghozzá egy nagyon izgalmas sci-fi körítéssel.

age-of-wonders-ps-store.jpg

Metal Wolf Chaos XD

A FromSoftware-ről manapság a Dark Souls, Bloodborne, Sekiro trió jut mindenki eszébe, tizenöt-húsz évvel ezelőtt azonban sokkal inkább a mechás játékaikról voltak ismertek. Ilyen volt a 2004-es, eredetileg Xbox-exkluzív shooter, a Metal Wolf Chaos is, amely most újrahangszerelt formában tér vissza.

metal-wolf-chaos-ps-store.jpg

További megjelenések

A fenti címeken túl néhány kisebb újdonság ezúttal is érkezik szokás szerint, ám összességében erősen uborkaszezon-szagú a heti felhozatal. Mutatjuk, mikből válogathattok még: