Késik a várva várt Batman: Arkham City PC-s változata, jelentette be a Warner. Hogy pontosan mi a csúszás oka, arról nem esett szó, annyi viszont biztos, hogy a konzolos verziók a már kőbe vésett októberi időpontban érkeznek. Új dátumot nem kaptunk, csak egy homályos "valamikor novemberben" böffentést, úgyhogy most már tényleg meg kell gondolunk, hogy az év legkeményebb gamer hónapja idején mibe fektessük a zsozsót.

Batman: Arkham City JátékképekBatman: Arkham City JátékképekBatman: Arkham City Játékképek

A külföldi előrendelőket a nagyobb üzlethálózatok igyekeznek kárpótolni, a hazánkban is népszerű brit GAME például egy exkluzív Robin Editiont kínál, mely feloldja Dick Graysont, mint játszható karaktert a Challenge pályákon.

Bár a késés hirtelen jött és nem is a legjobb időpontra datálódik a játék, egy biztos: a Rocksteady nem viccelt, amikor azt állította, hogy az új Batman mindenben felülmúlja az egyébként is fantasztikus Arkham Asylumot. Kismillió gonosztevő, egy városrésznyi diliház és ki tudja még, mi minden várja a vásárlókat -- a magam részéről alig várom, hogy rávessem magam.